De opbrengsten van deze armbanden zijn voor de stichting Dogs by Merlyn ♥ Lees hier meer over deze bijzondere stichting:
https://www.modernehippies.nl/merlyn-31-ik-verhuisde-naar-roemenie-voor-de-zwerfhonden/
Of op de website https://www.stichtingdogsbymerlyn.com/ en of Facebook pagina van Stichting Dogs by Merlyn: https://www.facebook.com/StichtingDogsbyMerlyn/

Stichting Dogs by Merlyn vindt dat elke hond een tweede kans verdient. De stichting haalt honden letterlijk van de straat  om ze te neutraliseren en biedt vele van hen een veilige plek. Sommige honden zijn bang of ziek, maar stap voor stap komen we verder. Door het geven van liefde, eten, drinken, goede medische zorg en onderdak.

Een hond leert het meest in de roedel, daarom spelen de gezonde honden overdag lekker met z’n allen buiten. Dit is belangrijk voor het leren en voor hun sociale gedrag. Voor de gezondheid vinden we het vanzelfsprekend dat de omgeving schoon en veilig is.

Onze visie klinkt door in ons doen en laten. Ook materialen verdienen een tweede kans. We creeeren graag zelf en houden ervan oude spullen te hergebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het timmeren van een onderdak van oude pallets. We werken graag met robuuste materialen zoals autobanden, oude tonnen en er staat zelfs een tof aangepast autowrak als schuilplek! Door deze manier van werken draaien we elke euro twee keer om en dragen we bij aan hergebruik en duurzaamheid. Hierdoor krijgen niet alleen honden maar ook materialen een tweede kans. 

Net als bij onze honden gaat de groei en bouw van de stichting ook stapje voor stapje. Het hoeft en kan niet van vandaag op morgen af zijn. We blijven ontwikkelen. We bouwen beetje bij beetje, op een eenvoudige maar goede en veilige manier. Daarbij werken we graag samen met sponsoren/partners en vrijwilligers. 

De Stichting is opgericht door Merlyn Gritter. Ze houdt met heel haar hart van haar honden, maar ook van haar minimalistische bestaan. Zoals ze zelf altijd zegt “het draait om de honden en niet om mij”. 

 • Wikkelarmband - Stichting dogs by Merlyn
  Wikkelarmband - Stichting dogs by Merlyn

  De opbrengsten van deze wikkelarmbanden zijn voor de stichting Dogs by Merlyn.

  U kunt kiezen uit 5 verschillende kleuren voor het bandje en twee thema's:

  Baby blauw
  Baby roze
  Zeegroen
  Zwart
  Legergroen

  Thema 1 - ♥ The road to…

  € 10,00
 • Wikkelarmband - Stichting dogs by Merlyn
  Wikkelarmband - Stichting dogs by Merlyn

  De opbrengsten van deze wikkelarmbanden zijn voor de stichting Dogs by Merlyn.

  U kunt kiezen uit 5 verschillende kleuren voor het bandje en twee thema's:

  Carribean blauw
  Oud Roze
  Donker bruin
  Metallic Antraciet zilver
  Jeans…

  € 10,00
© 2019 - 2021 esperanza-deseo.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel