Esperanza Deseo Handmade by Fans wikkelarmbanden

Persbericht Esperanza Deseo - Handmade by Fans

Esperanza Deseo brengt kleurrijke, Bohemian wikkelarmbanden die gemaakt worden van gerecycled katoen, in combinatie met bronzen- en antiek-zilverkleurige onderdelen. Wat voor Sylvia van Wingerden in 2013 begon als een droom, is inmiddels uitgegroeid tot een populair merk dat vrouwen en meiden over de hele wereld aanspreekt. Naast de ruim 120 verkooppunten in binnen- en buitenland is de collectie van Esperanza Deseo nu ook in de eigen webwinkel verkrijgbaar.

In 2013, tijdens een vakantie op Ibiza, realiseerde Sylvia van Wingerden dat het leven betrekkelijk is en dat je er alles uit moet halen zolang dat kan. Daarom besloot Sylvia het roer om te gooien. Ze wilde haar droom werkelijkheid maken en begon haar eigen sieradenmerk, waarbij de kernwaarden ‘vriendschap’, ‘hoop’ en ‘wens’ centraal staan. Ook de naam is daarvan een afgeleide, want Esperanza Deseo betekent hoop en wens in het Spaans. In de vier jaren die volgden werden de sieraden opgemerkt door vele winkels in binnen- en buitenland en werkt Sylvia nu fulltime aan het maken en ontwerpen van nieuwe armbanden.

Duurzaam en trendy
De armbanden van Esperanza Deseo worden in Nederland met de hand gemaakt van gerecycled katoen, dat afkomstig is uit de mode-industrie. De kleuren sluiten hierdoor naadloos aan op de actuele kleuren en prints van de kledingcollecties in de winkels. Dankzij het rekbare materiaal hebben ze een hoog draagcomfort en passen de kleurrijke sieraden om elke pols. De wikkelarmbanden zijn verkrijgbaar in meer dan 300 kleuren en zijn los te koop, maar ook als complete set. Door deze veelzijdigheid worden de armbandjes met veel plezier gedragen door vrouwen en meiden van alle leeftijden.

Collectie wikkelarmbanden
De Bohemian collectie is onderverdeeld in verschillende thema’s. Zo zijn de sieraden die horen bij het Love Ibiza thema gemaakt voor echte Ibiza liefhebbers. In deze serie armbanden vind je ook eilandmunten terug die door Esperanza Deseo ontworpen zijn. In de Proud Mama collectie vind je sieraden voor trotse Boho Mama’s en het Enjoy Life thema is er speciaal voor de echte levensgenieters. De armbanden uit de Hippie Girl collectie zijn er voor alle meisjes en dames die houden van de Boho style met buffels, Indianen en Boeddha’s. En uiteraard worden ook de mannen niet vergeten met een trendy herencollectie.

Over Esperanza Deseo
De sieraden van Esperanza Deseo zijn verkrijgbaar in de webwinkel www.esperanza-deseo.nl en bij diverse verkooppunten in Europa. Naast de sieradencollectie brengt Sylvia ook een Bohemian Lifestyle collectie, bestaande uit sierkussens, kleden, woondecoratie en -accessoires. Interesse om reseller te worden van Esperanza Deseo? Neem contact op voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden.

© 2019 - 2023 esperanza-deseo.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel